مشاهده همه 8 نتیجه

نمایش 9 24 36

بافر افزایش pH حرفه ای کانا

120.000 تومان400.000 تومان
  • بافر افزایش پ اچ حرفه ای کانا معادل شده
  • غیراورجینال و مهندسی معکوس ساخت داخل
  • گارانتی انالیز حاوی اکسید پتاسیم 20 درصد
  • مخصوص بالابردن و تثبیت پ اچ
  • مخصوص بالابردن وزن و حجم و کیفیت محصول درزمان باردهی
  • بسیار قلیایی

بافر افزایش جنرال (500میل)

55.000 تومان
  • بافر افزایش جنرال
  • جهت تثبیت و بالابردن پ اچ آب
  • غیراورجینال و ساخت داخل
  • حجم بطری 500میلی لیتر
  • کیفیت مطلوب و کارایی ضمانتی

بافر کاهش pH حرفه ای کانا (دوره بلوم)

120.000 تومان
  • غیراورجینال و ساخت داخل
  • فقط مخصوص دوره گل و میوه
  • حاوی فسفریک اسید غلیظ
  • کیفیت بالا
  • حجم 1 لیتر

بافر کاهش جنرال (1 لیتری)

110.000 تومان
  • بافر کاهش(1 لیتری)
  • معادل شدهو غیراورجینال
  • ساخت مزرعه شاد
  • ضمانت انالیز و کارایی محصول
  • دقت 99درصد
  • تهیه شده از مواد اولیه مرغوب و بدون کلر و سدیم و فلزات سنگین
  • حجم 1لیتر

بافر کاهش جنرال (500میل)

55.000 تومان
  • بافر کاهش جنرال هیدروپونیک
  • حاوی اسید قوی و نمک های بافرکننده
  • ساخت داخل و غیراورجینال
  • حجم 500میلی لیتر
   

بافر کاهش خاک ارگانیک اسید کانا

100.000 تومان
  • بافر و کاهنده اسیدیته آب کشاورزی
  • مهندسی معکوس کانای ارگانیک اسید(غیراورجینال)
  • دارای کیفیت عالی و کیفیت تضمینی
  • دستور استفاده طبق جدول کانا
  • حاوی اسید سیتریک ارگانیک
  • حجم 1 لیتر

بافرکاهش دهنده و ضدرسوب مجیک

200.000 تومان
  • بافرکاهش و ضدرسوب مخازن آب در هیدروپونیک و کشاورزی
  • کاهش پ اچ آب و حذف رسوبات لوله ها و نازل ها و مخازن
  • جلوگیری از تشکیل رسوب
  • کلات کننده قوی عناصر پراکنده در آب
  • ساخت ترکیه
  • حجم 500میلی لیتر

محلول کالیبره 4 و 7

40.000 تومان150.000 تومان
  • ساخت ایران
  • کالیبره در حجم های مختلف 100میلی تا 1لیتری
  • کیفیت بسیار بالا و شرکتی
  • دوبطری شامل محلول 4 و محلول 7
  • مخصوص کالیبره کردن پ اچ متر دیجیتالی

محلول بافر و اندازه گیری

به سختی می توانید منتظر بمانید تا با سیستم هیدروپونیک خود شروع به کار کنید. شما در مورد نور ، فاصله و مواد مغذی مورد نیاز گیاهان خود تحقیق کرده اید. یکی از مهمترین عوامل هیدروپونیک را فراموش نکنید: سطح پ اچ. اگر سطح پ اچ بسیار زیاد یا خیلی پایین باشد ، گیاهان نمی توانند مواد مغذی را جذب کرده و در شرایط ایده آل رشد کنند. برای آشنایی با نقش پ اچ در سیستم های هیدروپونیک و نحوه نظارت و حفظ صحیح سطوح آن به ادامه مطلب بروید.
یک آزمایش پ اچ نشان می دهد که یک ماده اسیدی است یا قلیایی. مقیاس pH بین 0 تا 14 متغیر است که 0 اسیدی ترین ، 14 درجه قلیایی ترین و 7 نقطه خنثی pH است. برخی از گیاهان شرایط اسیدی را ترجیح می دهند در حالی که برخی دیگر نیاز به محیط قلیایی دارند. روشهای زیادی برای آزمایش و تنظیم سطح pH در سیستمهای هیدروپونیک موجود است.

چرا پ اچ در سیستم های هیدروپونیک مهم است

سطح پ اچ مناسب بسیار مهم است زیرا بر روی مواد مغذی برای گیاهان در حال رشد شما تأثیر می گذارد. سطح پ اچ بیش از حد بالا یا قلیایی می تواند از جذب مواد مغذی جلوگیری کرده و منجر به کمبود آن شود.

کمبود آهن باعث ایجاد رنگ پریده یا زرد رنگ در گیاهان جوان می شود ، در حالی که لبه حاشیه برگ و سوختن نوک نشانه های کمبود کلسیم است. کلسیم همچنین می تواند نمک هایی را ایجاد کند که رسوبات سفید یا رسوب روی دیوارها و تجهیزات مخزن باقی می گذارد.

گیاهانی که از نظر هیدروپونیک رشد می کنند به پ اچ متفاوتی نسبت به گیاهانی که در خاک رشد می کنند نیاز دارند.

بدون خاک ، گیاهان از میکروارگانیسم ها ، مواد آلی و فعل و انفعالات بین آب و مواد معدنی که سطح پ اچ را تنظیم می کنند ، بهره نمی برند. باغبان هیدروپونیک باید به طور مداوم سطح پ اچ را کنترل و تنظیم کند. اطمینان حاصل کنید که توصیه های پ اچ را برای گیاهان کاشته شده در خاک به گیاهان هیدروپونیک اعمال نمی کنید.

محدوده پ اچ معمولی برای محصولات زراعی

به استثنای برخی موارد ، محدوده پ اچ مطلوب برای محصولات هیدروپونیک معمولاً بین 5/5 تا 6 است. بسیاری از میوه ها و سبزیجات ، مانند خربزه ، سیب ، لوبیا ، کدو و گوجه فرنگی این محدوده را ترجیح می دهند.

از سوی دیگر ، بلوبری نیاز به پ اچ کمتر و اسیدی تر بین 4.0 تا 5.0 دارد. ایده خوبی است که از مخازن مواد مغذی جداگانه برای گیاهانی با محدوده پ اچ مشابه استفاده کنید.

برخی از محصولات هیدروپونیک دارای محدوده پ اچ مطلوب وسیعی هستند. به عنوان مثال ، کدو تنبل در pH بین 5.5 تا 7.5 رشد می کند.

محصولات زراعی که به شرایط قلیایی احتیاج دارند شامل کلم پیچ ، پیاز و نخود فرنگی است که میزان  اچ بین 6.0 تا 7. را ترجیح می دهند گیاهان نعناع مقیاس را در محدوده pH مطلوب 7.0 تا 8.0 قرار می دهند.

محدوده پ اچ معمولی برای سیستم های هیدروپونیک

محصولات مغذی هیدروپونیک به طور معمول با سطح پ اچ بین 5.5 تا 6.0 شروع می شود ، سطح مطلوب برای اکثر محصولات زراعی. محدوده پ اچ ، بستگی به فرمول خاص دارد.

به عنوان مثال ، نیترات آمونیوم نسبت به نیترات دارای خاصیت اسیدی کننده است و باعث کاهش پ اچ می شود. از سوی دیگر ، نمک های کلسیم باعث افزایش پ اچ می شوند و در نتیجه محلول قلیایی تری ایجاد می شود.

مواد مغذی خاص برای جذب گیاه به سطوح پ اچ خاصی نیاز دارند. سطح غلط پ اچ می تواند منجر به کمی یا بیش از حد برخی از مواد مغذی شود.

به عنوان مثال ، هنگامی که سطح pH به زیر 5.0 برسد ، گیاهان می توانند دچار کمبود منیزیم و کلسیم یا مسمومیت با مس و آهن شوند. سطح پ اچ بالاتر از 6 یا 6.5 ، با این حال ، می تواند باعث کمبود آهن شود.

چرا سطوح پ اچ در سیستم های هیدروپونیک تغییر می کند

عوامل متعددی می توانند باعث تغییر سطح پ اچ در سیستم های هیدروپونیک شوند. هنگامی که مقدار محلول مغذی به زیر یک گالن می رسد ، محلول غلیظ تر می شود زیرا گیاهان مواد مغذی را جذب می کنند. این منجر به نوسان گسترده پ اچ می شود.

بنابراین ، نظارت بر سطوح محلول های غذایی ، پر نگه داشتن مخزن و آزمایش منظم پ اچ در مخزن بسیار مهم است.

هر دو ماده معدنی و آلی می توانند بر سطح پ اچ در سیستم های هیدروپونیک تأثیر بگذارند. به عنوان مثال ، شن و سایر محیطهای در حال رشد غیر آلی به عنوان یک بافر عمل می کنند و باعث افزایش سطح پ اچ در سیستم های مبتنی بر رسانه می شوند.

در یک محیط طبیعی ، خاک مانند یک بافر عمل می کند. برای به دست آوردن پ اچ دقیق در یک سیستم مبتنی بر رسانه ، پ اچ محلول مخزن و همچنین محلول (شیرابه) تخلیه شده از بسترها یا کیسه های نگهدارنده گیاهان را آزمایش کنید.

جلبک ها و باکتری ها انواع اصلی مواد آلی هستند که بر سطح پ اچ تأثیر می گذارند. اگر سطح پ اچ صبح افزایش یابد و دیرتر در روز کاهش یابد ، جلبک ها ممکن است مقصر باشند. از آنجا که جلبک ها دی اکسید کربن اسیدی را در طول روز مصرف می کنند ، سطح پ اچ افزایش می یابد و سپس تا عصر کاهش می یابد.

از سوی دیگر ، باکتری های ناشی از بیماری ریشه می توانند باعث کاهش چشمگیر سطح پ اچ شوند. با تجزیه ریشه های بیمار ، باکتری ها اسیدها را در محلول هیدروپونیک آزاد می کنند.

چگونه می توان سطح پ اچ مناسب را حفظ کرد

اولین قدم برای حفظ سطح پ اچ  مناسب ، آزمایش است. انواع لوازم آزمایش در دسترس است. نوارهای تست و کیت های تست مایع کم هزینه ترین هستند و در فروشگاه ما بصورت کاغذی موجود هستند. پ اچ مترهای دیجیتال دقیق تر هستند و نتایج قابل تکرار را ارائه می دهند.

اگر به تازگی سطح مواد مغذی خود را تنظیم کرده اید یا تجربه کمی در زمینه هیدروپونیک دارید ، باید به طور مکرر با هر وسیله آزمایش هیدروپونیک که انتخاب می کنید آزمایش کنید.

اگر از سیستم گردش مجدد استفاده می کنید ، سطح پ اچ را با توجه به نتایج آزمایش از مخزن تأمین تنظیم کنید. در یک سیستم مبتنی بر بستر، با این حال ، پ اچ هنگام تغییر محلول غذایی از مخزن تأمین و خارج شدن از طریق پایه رشد تغییر می کند. سطح پ اچ را بر اساس پ اچ شیرابه ای که از بستر رشد تخلیه می شود تنظیم کنید.

محصولات “بافر افزایش ” و “بافر کاهش” تجاری برای حفظ سطح پ اچ مناسب در دسترس هستند. می توانید این محصولات را به صورت خشک یا مایع خریداری کرده و طبق دستورالعمل برچسب از آنها استفاده کنید. مطمئن شوید که از محصولاتی استفاده می کنید که برای سیستم های هیدروپونیک فرموله شده اند.

قیمت کنترل کننده های پ اچ خودکار بیش از بافر افزایش  یا کاهش محصولات است ، اما آنها پ اچ را در سطوح ثابت نگه می دارند. این گزینه در سیستمهای گردش مجدد برای جلوگیری از نوسانات پ اچ که هنگام تغذیه گیاهان رخ می دهد ، بهتر عمل می کند.

اگر آب شما سخت است ، اثر بافر سطوح بالای مواد معدنی باعث ایجاد سطح پ اچ بالا می شود. سیستم اسمز معکوس یک روش کارآمد و نسبتاً مقرون به صرفه برای کاهش سختی آب است.

مزایای اندازه گیری و حفظ سطح پ اچ

هر گیاه برای رشد نیاز به شرایط خاصی برای رشد دارد. ارزش نظارت و تنظیم سطوح پ اچ در سیستم های هیدروپونیک را صرف زمان و تلاش می کند. اگر محدوده پ اچ مطلوب برای گیاهان خود را می دانید ، می توانید اقدامات لازم را برای حفظ سلامت گیاهان رشد یافته هیدروپونیک انجام دهید.